PROAXXES / who is

stampa

Wij gaan u niet vertellen hoe goed we zijn of hoe u niet zonder ons zou kunnen! Wij komen liefst meteen tot de kern en kijken zeer concreet naar de haalbaarheid van uw bedrijfsplannen en projecten op de Italiaanse markt. Wij werken samen met u aan blijvende resultaten. Als betrokken partner zijn wij voortdurend het visitekaartje van uw bedrijf en onze manier van aanpak is daarom elke keer weer op maat gesneden. Wij kiezen de werkwijze, de verkoopkanalen en de partners die het meest overeenkomen met uw bedrijfsfilosofie. Zodat u in korte tijd hoofdrolspeler wordt op deze markt.

Dit doen wij al jaren met passie en PROAXXES is onze huidige formule.

Een kort profiel van de partners van PROAXXES:

Godelieve Cooymans is geboren in Rosmalen in 1955, en woont en werkt sinds 1997 in Florence. Voor zij naar Italië verhuist bouwt zij een solide ervaring op op het gebied van exportbegeleiding aan het Italiaanse en het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Aanvankelijk vanuit het Amsterdamse kantoor van het Italiaans Ministerie voor Exportbevordering, daarna als zelfstandig consultant. Zij besluit dit voort te zetten vanuit Italië uit de behoefte om bedrijven ook commercieel te begeleiden op deze exportmarkt. Zij zet hiertoe de business consultancy "Godelieve Cooymans International Marketing" op. In die hoedanigheid fungeert zij als area manager Italië voor verscheidene Nederlandse bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van 2004 tot 2009 is zij tevens partner in Link2Italy International Marketing.

Lorenzo Casini is geboren in Florence in 1955. Met zijn internationale vorming en ervaring, werkt hij binnen culturen en markten van Centraal en Noord Europa, Noord Amerika, Afrika, Midden- en Verre Oosten. Tot de tweede helft van de jaren negentig als commercieel directeur voor verschillende bedrijven; vervolgens als business consultant. Voor zijn werk, maar ook uit persoonlijke interesse, woont hij gedurende lange tijd in verschillende landen binnen en buiten Europa.


 


 

news


18›04›2018

In collaboration with the Royal Embassy of the Netherlands and HISWA

complete news »18›04›2018

Italian Aerospace meets Dutch

complete news »26›02›2018

Italian Aerospace meets Dutch

complete news »© copyright PROAXXES srl 2012-2015 - Via Marsilio Ficino 22 - 50132 Firenze Italy